renovatie

Woningen

Verbouwingen en renovaties

Wie plannen heeft om woningen te verbouwen, te verduurzamen of volledig te renoveren, gaat niet over één nacht ijs. Er zijn veel vragen die beantwoord moeten worden. Uw ideeën en inbreng vinden wij belangrijk. 

Mogen wij u adviseren bij verbouw of renovatie?

Labelverbetering

Hoge energiekosten nog van deze tijd? Dat vinden wij niet.

Energie gebruik reduceren en daarmee het energielabel en het wooncomfort verbeteren. Dat is het doel als we het hebben over labelverbetering en verduurzaming. Maar daarom kennis met ons renovatieconcept. Voor vrijwel elke woning hebben wij een aantal pakketten uitgewerkt om het energielabel van bestaande woningen te upgraden naar het gewenste labelniveau.

Lagere onderhoudskosten?

Door te kiezen voor het juiste materiaal kan dit een aanzienlijke verlaging zijn van de Total Coast of Ownership (TCO).  Wilt u weten wat dat voor u inhoudt? Neem dan contact met ons op.

Restauratie

Ook voor het restaureren van boerderijen, kerken, oude villa’s en andere karakteristieke panden, bepaalt u het doel en weten wij de beste weg ernaartoe. Met onze gespecialiseerde vakmensen is dit een ideale combinatie van ambachtelijke vaardigheid en bouwtechnische creativiteit.

Heeft u vragen over het verduurzamen, onderhoud, renoveren van woningen, neem dan contact op met Ruud Mombarg, tel.nr. 0315-657200  (Dinxperlo) of Rob Mombarg, tel.nr. 026-3698100 (Arnhem).

Referenties

revovatie

Utiliteitsbouw

Het uitbreiden van een bestaand gebouw of wilt u uw bedrijf moderniseren en intern verbouwen?                                    Is uw vastgoed toe aan onderhoud, maar weet u niet waar u beginnen moet?

Een breed pakket aan mogelijkheden en adviezen hebben wij voor u klaar liggen.                                                                       U hoeft alleen maar te bellen met Ruud Mombarg, tel.nr. 0315-657200 (Dinxperlo) of met Rob Mombarg, tel.nr. 026-3698100 (Arnhem).

Referenties