Timmerman/voorman

Wij zijn op zoek naar een:

timmerman en/of meewerkend voorman (m/v)

Ben jij een enthousiaste zelfstandige Voorman/Timmerman en ben je op zoek naar een uitdagende baan met voldoende vrijheid en doorgroeimogelijkheden?

Dan is de KlaassenGroep op zoek naar jou!

Je werkzaamheden

Als Voorman/Timmerman ben je de rechterhand van de Uitvoerder. Je verricht hoofdzakelijk timmerwerkzaamheden en evt. aansturing op nieuwbouw- en renovatieprojecten. Hierbij valt onder andere te denken aan:

  • het aan de hand van documenten en tekeningen zelfstandig verrichten van voorkomende stel- en timmerwerkzaamheden;
  • alert zijn op mogelijkheden om het werk gemakkelijker, eenvoudiger, beter en/of veiliger uit te voeren en het aandragen van verbetervoorstellen hiervoor;
  • het evt. aansturen van bouwplaatsmedewerkers en onderaannemers;
  • het evt. communiceren over leveringen, plaatsen van bestellingen en het bijhouden van diverse registraties en kwaliteitscontroles en de lichte administratieve taken die daarbij horen.
Jouw profiel
  • Een Voorman/Timmerman die zelfstandig kan functioneren
  • Werkervaring in hetzelfde functieprofiel is een pré, maar wij bieden ook de mogelijkheid tot het volgen van ondersteunende cursussen en opleidingen.
  • Minimaal een afgeronde Timmeropleiding, LTS Bouw of VMBO
  • Je bent in het bezit van minimaal rijbewijs B en bij voorkeur BE.
Wij bieden

Een dynamische organisatie, een marktconform salaris én de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in je vak en door te groeien naar Assistent Uitvoerder en Uitvoerder. Onze bedrijfscultuur is betrokken, toegankelijk, informeel, maar met een scherp oog op kwaliteitsbewustheid en veiligheid.

Wil je meer informatie?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie? Bel dan met een van onze vestigingen en vraag naar Martijn van Knijff, vestiging Arnhem tel.nr. 026- 3698100 of Martien te Molder, vestiging Dinxperlo, tel.nr. 0315 – 65 72 00.

Wil je reageren?

Ben je enthousiast geworden, voldoe je aan ons functieprofiel en wil je bij ons werken? Mail dan je sollicitatie en cv naar: info@klaassen.com

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.