vacature

Voor zowel de vestiging in Arnhem en als voor de vestiging in Dinxperlo zoeken wij een gedreven

Projectvoorbereider (m/v) (fulltime)

 

Functieomschrijving:

Als Projectvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de technische voorbereiding van een of meerdere projecten. Hierbij verricht je o.a. inkoopvoorbereidende werkzaamheden, stel je diverse plannen op, begeleid je in technische en organisatorische zin onderaannemers/leveranciers.

Je controleert en toetst de werk- en productietekeningen. Je werkt samen met de diverse afdelingen en neemt verantwoordelijkheid voor de efficiënte voorbereiding van jouw project(en).

Jouw profiel:

  • Een afgeronde MBO/HBO Bouwkunde, of vergelijkbare ervaring. 
  • Bekend met trends in de bouw (BIM, Lean, Breeam)
  • Flexibel, accuraat en stressbestendig
  • Kunnen werken in teamverband                   

 

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende baan in een dynamische onderneming
  • Een prettige en collegiale werksfeer
  • Ruimte voor creativiteit en ontwikkeling

 

Wat zijn wij?

De KlaassenGroep B.V. is een familiebedrijf (al sinds 1851) die gegroeid is tot een innovatief  en modern bouw- en ontwikkelbedrijf. Wij zijn actief in Utiliteitsbouw, woningbouw en renovatie & onderhoud. Binnen onze vestigingen in Arnhem en Dinxperlo werken we met ca. 100 medewerkers, onze lijnen zijn kort en plezier in je werk en een goede werksfeer vinden wij belangrijk.

Wil je meer informatie?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie? Bel dan met Martijn van Knijff (vestiging Arnhem), telefoonnummer 026-3698100 of Martien te Molder (vestiging Dinxperlo), telefoonnummer 0315- 65 72 00.

Ben je enthousiast geworden, voldoe je aan ons functieprofiel en wil je graag solliciteren? Reageer dan per mail naar: info@klaassen.com.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld