Woonzorgcentrum Subenhara Zevenaar

Woonzorgcentrum Subenhara

Subenhara is gelegen aan de rand van Zevenaar en bestaat uit 36 zorgappartementen voor mensen met een psychogeriatrische zorgvraag. Het is een kleinschalig alternatief voor het reguliere verzorgings- of verpleegtehuis. In sfeervol ingerichte groepswoningen wordt door Diafaan verpleging, verzorging, persoonlijke aandacht en een warm thuis geboden aan (demente) ouderen die niet meer thuis kunnen wonen. De huiskamers zijn samen met de bewoners en familieleden ingericht met nieuwe meubels, maar ook met ‘oude’, herkenbare spullen. De bewoners hebben de beschikking over een eigen appartement met sanitair en delen met negen bewoners een huiskamer.

 17 levensloopbestendige huurappartementen

Op de markante hoek, met fraai uitzicht, aan de Platanenlaan/Hunneveldweg is in opdracht van Baston Wonen een complex met 17 levensloopbestendige driekamerappartementen voor de verhuur gerealiseerd.

Op 2 februari 2015 is de naam van het complex ’t Zaenders onthuld door mevrouw A. Binnerts. Zij was de winnaar van de prijsvraag die BastonWonen uitschreef om een naam te bedenken voor het complex.