Bedrijfsverzamelgebouw Zevenpoort te Zevenaar

Het Bedrijfsverzamelgebouw Zevenpoort is een nieuwbouwproject met negen hoogwaardige businessunits op het nieuwe bedrijventerrein Zevenpoort. Dit bedrijventerrein is strategisch gelegen aan de Oostzijde van Zevenaar grenzend aan de A12 en de spoorlijn Arnhem-Doetinchem. Aan deze lijn is een station gepland en een nieuwe aansluiting op de A12.

De bedrijfsunits variëren in oppervlakte van ca. 100 m2 tot ca. 135 m2 en zijn voorzien van een elektrisch bedienbare overheaddeur met loopdeur, meterkast, pantry en toilet. Bij elke unit horen twee of drie aangewezen parkeerplaatsen .

De twee units aan de voorzijde hebben een representatieve open gevel met veel glas ten behoeve van bijvoorbeeld een showroom en/of kantoor en bestaat deels uit twee bouwlagen. Het totale oppervlak bedraagt ca. 240 m2, waarvan ca. 60 m2 bedrijfsruimte met een vrije hoogte van ca 6,5 m2. De indeling omvat o.a. een hal, pantry, toilet, showroom of kantoor en magazijn/werkplaats met overheaddeur. Verdiepingen zijn multifunctioneel en vrij in te richten. Bij iedere unit horen vier aangewezen parkeerplaatsen.