Sportcomplex en 41 appartementen te ‘s-Heerenberg

Sportcomplex

Het sportcomplex bestaat uit een sporthal met een wedstrijdbad, een instructie/doelgroepenbad, een uitgebreide peuter/kleuterspeelhoek en een buitenbad. De sporthal is in twee delen te splitsen en bevat een tribune voor 200 personen. Ook is er een ruimte voor fitness, spinning en aerobics. Op de begane grond is ook een horeca voorziening.
In de ontwikkeling zijn enkele belangrijke investeringen gedaan t.a.v. verbetering van kwaliteit en exploitatie uit het oogpunt van duurzaamheid. De warmte uit het spoelwater wordt hergebruikt, de warmte uit de retourlucht van het zwembad wordt gebruikt voor de verwarming van de appartementen en er is een warmte- en koude opslag gerealiseerd. Het complex is gebouwd in opdracht van Olco Holland Bouw B.V.

 

Woningbouw

Bovenop het complex zijn voor de Woningstichting Dinxperlo 41 (starters-) appartementen  gerealiseerd. De appartementen zijn onderverdeeld in vier etages en zijn te koop en te huur aangeboden.  De appartementen zijn onderverdeeld in vijf types, alle types beschikken over een balkon en in het complex is een lift aanwezig.