33 woningen Stelt Oost

Lents Buiten groeit en bloeit. De tweede fase in plangebied Stelt Oost start binnenkort. Hier ontwikkelt VanWonen een buitengewoon bijzonder wijkje met 8 parkwoningen, 12 dijkwoningen, 5 bungalows en 8 appartementen. De verkoop van de woningen verloopt uitermate goed, mede door de prachtig locatie gelegen aan de Waal en het bijzondere ontwerp van Mix Architectuur. De start bouw wordt verwacht aan in begin 2024.

Achter de dijk ligt de Spiegelwaal, het Rivierpark en de Waal waar je heerlijk kunt recreëren. Bovendien ben je zo in Park Lingezegen, het landschapspark tussen Nijmegen en Arnhem. Naast de rust van de Betuwe is de gezellige binnenstad van Nijmegen op loopafstand.

In Lents Buiten is alles buitengewoon. De omgeving, de diversiteit aan woningen en de landschappelijke architectuur. Hier woon je midden in het groen, lekker rustig en ruim, maar altijd met de dynamiek van de grote stad vlakbij.

Het appartementengebouw in Stelt Oost is een landmark op zich. De fraaie architectuur voegt zich heel natuurlijk in de groene omgeving en op de begane grond geniet je daar misschien nog wel het meest van. Dit fijne driekamerappartement heeft een grote living met open keuken waar voldoende ruimte is voor een kookeiland. Openslaande deuren geven toegang tot het ruime terras op het westen. Het appartement heeft twee slaapkamers en een compleet uitgevoerde badkamer met tweede toilet.

De parkwoningen in Stelt Oost zijn ideale gezinswoningen. Ze bieden heel veel leefruimte en zijn prachtig gelegen in het hart van het buurtje. De parkwoningen van type A vallen op door de statige dakkapel die over drie verdiepingen loopt. De woningen hebben op de begane grond een speelse indeling met aan de tuinzijde de woonkamer en aan de straatkant de keuken. Op de eerste verdieping zijn de compleet uitgeruste badkamer en drie slaapkamers. Op de tweede verdieping zijn twee extra (slaap)kamers en de tweede badkamer.

De fraaie semibungalow met slaapkamer, woonkamer en badkamer op de begane grond, ligt op de hoek van een rijtje van vijf. Wat de woning direct bijzonder maakt is de extra ruimte op de eerste verdieping. Daardoor heb je maar liefst drie slaapkamers. Veel hout, grote raampartijen en een grote tuin op het zuidwesten maken van deze toekomstbestendige woning een heerlijk huis.

De vrijstaande parkwoningen vallen op door hun grote erker op de begane grond. Op de verdieping zijn drie grote slaapkamers en de compleet uitgeruste badkamer met bad, douchhoek en dubbele wastafel. Op deze verdieping vindt je ook een separaat toilet. Op de tweede verdieping zijn nog eens twee grote (slaap)kamers en een tweede badkamer.