notanul-huis

U bepaalt zelf hoe uw woning er uit kom te zien

Met CasaVita wordt de woondroom van velen werkelijkheid: de toekomstige bewoner bepaalt zelf het ontwerp, de breedte en diepte van het huis op basis van een menukaart. Ook is er ruime keuze in de indeling; dit geldt ook voor de volgende bewoners. Twee weken voor oplevering hoeft de bewoner pas de positie van de elektrapunten aan te geven. Twee weken later zijn alle elektrapunten gereed. Bij CasaVita is het mogelijk om binnen vijf minuten een nieuw stopcontact te maken, ook als het huis al bewoond is. Ook is Domotica eenvoudig toe te voegen en kan naar behoefte worden aangevuld.

Geen energiekosten

Het CasaVita NotaNul huis heeft zonnepanelen op het dak die alle energie voor het huis opwekt. Het huis is uitstekend geïsoleerd en heeft drielaags beglazing. Zo heeft de bewoner geen kosten voor energie. Sterker nog, het huis levert energie. Door de energieapp kan de bewoner op ieder moment het energieverbruik in de gaten houden. Zo is direct inzichtelijk hoeveel energie de bewoner verbruikt en hoeveel energie het huis opwekt.

Een comfortabel flexibel huis

Een huis dat ‘met de bewoners meeleeft’ en waar de binnenwanden verplaatst kunnen worden al naar gelang de behoefte van de bewoners, waar de breedte, de diepte en zelfs de architectuur van de gevel naar wens kan worden aangepast. Daarnaast ligt de kracht in de toepassing  van een flexibele installatie en in de nieuwste technieken op het gebied van isolatie, passief bouwen en energieopwekking. “Energieneutraal is door ontwikkeld naar energieleverend, zonder complexe installaties.”

Kies uw ideale huis met de CasaVita WoonApp

De woondroom van velen wordt  werkelijkheid met de CasaVita  WoonApp: de bewoner bepaalt zelf het eigen antwerp, breedte, diepte en indeling  van het huis. Kijk voor meer informatie op: www.casavitawoonapp.nl

Klik hier voor extra informatie omtrent de gerealiseerde NotaNul huurwoningen te Ulft