Full Service

Uw ambitie, onze verantwoordelijkheid

De manier waarop de KlaassenGroep het bouwproces inricht, vraagt om intensief contact met u, onze opdrachtgever. Zodat wij precies weten wat u wilt en voor wie wij bouwen. Zodat wij ons kunnen inleven en tot in detail aanvoelen wat het project voor u betekent. Zodat wij vooruit kunnen denken en verder kijken dan vandaag. Zodat wij uw ambitie kunnen delen en u vanuit onze kennis en ervaring kunnen inspireren. Zodat wij ervoor kunnen zorgen dat uw droom werkelijkheid wordt.

Het blijft natuurlijk úw droom, úw ambitie. Maar als full service ontwikkel- en bouwregisseur nemen wij graag de verantwoordelijkheid voor de succesvolle realisatie daarvan. Vanaf het eerste idee tot en met de sleutelklare oplevering én, als u dat wenst, het daaropvolgende beheer en onderhoud. Wilt u eens – uiteraard geheel vrijblijvend! – van gedachten wisselen over ons dienstenaanbod, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Kansen

‘Service zit in de genen van ons bedrijf. Op alle niveaus begrijpen wij hoe wij een project met onze meerbouwwaarde kunnen uittillen boven het gemiddelde, hoe wij voor u kansen kunnen creëren, hoe wij oplossingen kunnen bieden. U mag kwaliteit van ons verwachten. Die hebben we al vele malen bewezen met spraakmakende projecten en complexe ontwikkelingen, waarvoor we regelmatig prijzen toegekend krijgen. We bewijzen het ook graag voor u!