De Klaassen Meerbouwwaarde

Zeg maar hoe u het hebben wilt…

De meerbouwwaarde van de KlaassenGroep bewijst zich in maatwerk waarmee wij onze klant ondersteunen in de realisering van hun ambities. Een team van vakmensen gaat voor u aan het werk. In de aanloop naar de bouw krijgt u op alle mogelijke gebieden uitgebreid advies. Tijdens de bouw informeren wij u voortdurend over de stand van zaken en de voortgang. Bouwen moet een feest zijn, voor u en voor ons. Dat begint met een open relatie en goed onderling contact.

Woningborg garantie- en waarborgregeling

De KlaassenGroep is aangesloten bij Woningborg en de projectmatige woningen van de KlaassenGroep worden onder garantie van Woningborg gebouwd. Met een nieuwbouwwoning waarvoor een Woningborg-certificaat is afgegeven, heeft u de zekerheid dat u woning wordt afgebouwd. U hebt tot maximaal 10 jaar de zekerheid dat de bouwkundige kwaliteit van uw nieuwbouwwoning gegarandeerd blijft.

Klantgericht Bouwen

De KlaassenGroep is keurmerkhouder van het certificaat Klantgericht Bouwen. De Stichting Klantgericht Bouwen is een initiatief van Bouwend Nederland en Vereniging Eigen Huis. De stichting heeft tot doel de kwaliteit van woningen en de kwaliteit van de dienstverlening van de bouwonderneming te meten en te verbeteren. De waardering van u als klant staat hierbij centraal.