Nieuwbouwplan Stadsdok in Doetinchem

Goed nieuws! De website van het prachtige nieuwbouwplan Stadsdok in Doetinchem is nu live. www.stadsdok.nl Op de projectwebsite vind je vanaf nu alle beschikbare informatie en kun jij je alvast inschrijven zodat je niets mist.

๐—ž๐—ฎ๐—ฟ๐—ฎ๐—ธ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐˜€๐˜๐—ถ๐—ฒ๐—ธ ๐˜„๐—ผ๐—ป๐—ฒ๐—ป ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ข๐˜‚๐—ฑ๐—ฒ ๐—œ๐—๐˜€๐˜€๐—ฒ๐—น
Je zou er maar wonen, in Iseldoks. Een eigentijds en karakteristiek woongebied aan de ๐™Š๐™ช๐™™๐™š ๐™„๐™…๐™จ๐™จ๐™š๐™ก waar ruim 300 nieuwe woningen komen. Hier woon je straks aan het water. Met rust en ruimte om je heen en de dynamiek van de stad voelbaar dichtbij. Iseldoks bestaat uit verschillende deelbuurtjes waarvan Stadsdok misschien wel de fraaiste is. Wordt het een zonnig appartement of een royale stadsvilla? Jij bepaalt!

๐—ฆ๐˜๐—ฎ๐—ฑ๐˜€๐—ฑ๐—ผ๐—ธ
Op een steenworp afstand van de gezellige binnenstad van Doetinchem, met uitzicht op de Walmolen aan de ๐™„๐™…๐™จ๐™จ๐™š๐™ก๐™ ๐™–๐™™๐™š, komt Stadsdok. Het plan bestaat uit 45 luxueuze appartementen in verschillende afmetingen en 16 industrieel ogende stadsvillaโ€™s waarin je wonen en werken kunt combineren. Hier vind je een geweldige thuishaven op een van de mooiste centrumlocaties in Doetinchem.

๐—•๐—น๐—ถ๐—ท๐—ณ ๐—ผ๐—ฝ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ต๐—ผ๐—ผ๐—ด๐˜๐—ฒ
Stadsdok is volop in ontwikkeling. Wil jij op de hoogte blijven van wat er allemaal speelt? Schrijf je dan in als belangstellende. Zodra er informatie beschikbaar is over prijzen,
plattegronden, etc. dan houden wij je automatisch op de hoogte middels onze nieuwsbrieven.